این هفته نیز به روال هفته های گذشته و در یک سه شنبه صنعتی دیگر، عملیات میدانی مسئولین شهرستان در راستای حمایت از صنایع تولیدی و رفع مشکلات واحدهای صنعتی با بازدید و نظارت بر صنایع و تولیدات روستایی حومه شهرستان در عیش آباد و ناحیه صنعتی کشکوئیه انجام پذیرفت.
به گزارش رفسنجان سلام؛ روز سهشنبه مهندس حسین رضایی فرماندار ویژه شهرستان رفسنجان به همراهی دکتر محمدرضا رحمانی معاون برنامه ریزی فرمانداری، مهندس منصور دُرتاج رئیس اداره صنعت معدن و تجارت رفسنجان، مهندس علیرضا غلامحسینی بخشدار کشکوئیه و مسئولان ذیربط و مدیران واحدهای تولیدی مجموعه از دو طرح صنعتی بزرگ در کشکوئیه و یک طرح تولیدی صنعتی دیگر در روستای عیش آباد بازدید و پس از مذاکرات لازم در خصوص رفع موانع تولید،دستورات لازم توسط فرماندار ویژه شهرستان رفسنجان صادر شد.
از نقاط قابل تأمل این بازدید،رفع چالش و پیگیری مشکل یکی از واحدها با مذاکره تلفنی فرماندار در ابتدای صبح روز سه شنبه صنعتی و قبل از شروع ساعت کاری با مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان و همچنین بازدید طرح صنعت گردشگری در جوار ناحیه صنعتی بود.
لازم بذکر است این دو صنعت مکمل یکدیگر بوده و مشکل اسکان، اقامت و پذیرائی متخصصان و مهمانان و کارکنان کارخانجات ناحيه صنعتی کشکوئیه در کنار خدمت رسانی به سایر اقشار نیز مرتفع می گردد.
رنجبر مدیر مجموعه اقامتی پذیرایی شهید رنجبر هم در توضیح این طرح گفت: این مجموعه در کیلومتر ۳۵ جاده رفسنجان_ انار در ابتدای جاده ورودی کشکوئیه در مساحت ۴۰ هزار متر مربع زمین در حال اجراست.
وی افزود: در این زمین ۴ هزار متر مربع هتل، تالار، آبنما، ۳۴ واحد الاچیق، شهربازی، بازارچه صنایع دستی در ۳۰ غرفه، مجموعه رفاهی و ساختمان سازی در دست اقدام است و امیدواریم با افتتاح این مجموعه اشتغالزایی و رونق اقتصادی برای منطقه رقم بخورد.
در مورد طرح کارخانه کاشی کارا اسلب سرام کویر در کشکوئیه هم مدیر آن گفت: این طرح در زمینی به مساحت ۱۳ هکتار در دی ماه سال گذشته آغاز شد و درحال حاضر فاز نخست آن با پیشرفت ۴۰ درصدی در حال تکمیل است و امیدواریم در سال آینده شاهد افتتاح آن باشیم.
با بهره برداری از این کارخانه برای ۵۰۰ نفر به طور مستقیم و ۳ هزار نفر به طور غیر مستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
در بخش مرکزی هم کارگاه تولید قهوه و مشتقات آن از جمله هات چاکلت، کافی میکس و غیره هم در عیش آباد بود که مورد بازدید قرار گرفت. در این کارگاه انواع قاووت هم تولید می شود.
خیرخواه مدیر این کارگاه گفت: این مکان از ۵ سال قبل راه اندازی شده و برای ۱۱ نفر به طور مستقیم و ۴۰ نفر غیر مستقیم اشتغالزایی شده است.
وی افزود: کارگاه در مساحت ۲۵۰ متر مربع احداث شده و تولیدات آن به اکثر مقاط کشور ارسال می شود.
این کارگاه نیاز به نقدینگی جهت طرح توسعه ای و تجهیزات برای کارگاه دارد